Det finnes så mange bøker om forskjellige stiler og måter å selge på at det blir vanskelig å velge riktig. Under kan du finne mine topp 3 valg.

Duct Tape Selling

«Tenk som en markedsfører – selg som en superstjerne» – John Jantsch

Markedsføring har endret seg mer de siste 2 årene en det gjorde på de siste 50 årene. Det at vi gjør egen undersøkelse på hvilket produkt vi vil ha. Nå må vi prøve å selge en løsning på et problem som folk ikke vet at de har. For å oppnå suksess med en moderne salgsprosess må man sette markedsføring i fokus. I denne boken snakkes det mye om hvordan salg ikke kun er «closing» lengre.

Expert Secrets

I denne boken tar vi produktet vekk fra selgeren og fokuserer på selgeren selv. Den har som mål å hjelpe deg med å finne din stemme god selvtillit som leder. Den stiller deg spørsmål som, hva er mine super krefter? Hvilket problem løste jeg for å oppnå de? De har skrevet mye om hva som gir og tar status fra deg. Den er verdt å lese, selv for folk som ikke skal selge sin kunnskap.

The Greatest Salesman In the World

Mange mener dette er den beste boken som er skrevet om salg.

Boken er skrevet som fiksjon og har en historie som handler om 10 skriftruller som vil gjøre deg til verden beste selger.

Boken har litt religiøst, men jeg følte det var nødvendig for historien.

For å lese boken riktig skal du lese en skriftrull 3 ganger hver dag i en måned, så det skal ta deg 10 måneder å lese boken og venne deg til prinsippene. I forhold til mine 2 andre anbefalinger så er denne mindre om salgsprosess og mer om filosofien rundt salg.