Det er jo ingen tvil om at bøker blir en mindre og mindre del av hverdagen vår. Derfor vil vi i denne artikkelen gå nærmere inn på hvordan du kan få bøker til å bli en del av hverdagen din igjen.

Ta deg en pause

Gå til bokhylla di og fin ei bok du har tenkt på å lese lenge. Deretter tar du fram yogatights som sitter godt på. Hvis du ikke har dem, hvorfor ikke kjøpe noen deilige yogatights som du kan benytte deg av når du vil slappe av? Tren litt yoga og bare kos deg. Kanskje du også kan prøve deg på pilates hvis du har litt ekstra energi?

Etter at du har trent litt yoga, så er det jo bare å sette seg ned på yogamatta for å nyte ei god bok. Kanskje du kan lese ei bok om meditasjon for eksempel? Det er jo noe som kan hjelpe deg videre med yogaen.

Ta det videre i andre deler av livet

Det å effektivisere arbeidsmåten din, gjør også at du kan få tid til å gjøre mer av det du ønsker å gjøre i hverdagen din. Kanskje det er yoga?

Det å bruke tiden på noe man virkelig brenner for, som for eksempel yoga i deilige yogatights eller det å lese seg gjennom norske klassikere, er viktig for oss alle. Det å kjenne seg selv er noe som gjør livet mye bedre enn man faktisk skulle tro.