Vi lever i en tid hvor vi oppfordres til å være mest mulig inne. Da er det lett å falle for fristelsen å ta på seg pysjbukse og en gammel t-skjorte. Men kanskje er dette den perfekte tiden til å heller kjøpe noen nye klær? I dette innlegget skal vi se nærmere på hovedkarakterer i bøker som er svært opptatt av mote og la oss inspirere!

La deg inspirere!

Du visste kanskje ikke at noen av motefavorittene dine innen filmens verden faktisk er basert på bøker? Kanskje det er verdt å lese bøkene også? Dersom du blir inspirert kan du titte innom NA-KD, som er en av de kuleste nettbutikkene akkurat nå. Her finner du så mye lekkert! Se for deg hovedkarakteren fra filmen i hodet mens du shopper. Kanskje du kan stjele stilen til Andy Sachs eller Rebecca Bloomwood? Som sagt er kanskje motefilmfavoritten din basert på en bok, og nå skal vi ta en titt på noen av disse.

En shopoholikers bekjennelser

Rebecca Bloomwood er den shoppingavhengige skribenten med klesskapet fullt, men som likevel stadig drar kredittkortet i klesbutikkene. Hun føler jo nærmest at mannekengene i butikkvinduene snakker til henne! En shopoholikers bekjennelser er en veldig artig og lettlest bok som ble utgitt under pseudonymet Sophie Kinsella, men forfatterens egentlige navn er Madeleine Wickham. Dersom du kun har sett filmen, bør du virkelig gi bøkene en sjanse! Da får du også vite hvordan det går med Rebecca i oppfølgerromanene, som enda ikke har kommet seg til filmlerretet. I filmen spiller Isla Fisher hovedrollen, og det mest oppsiktsvekkende med de mange flotte antrekkene var kanskje den stadige kombinasjonen av oransje og rosa. La deg inspirere av fargekombinasjonen og finn noe lignende når du shopper på nettet!

The Devil Wears Prada

The Devil Wears Prada, eller En djevel i Prada på norsk, er kanskje den mest kjente motefilmen som er basert på en bok. Romanen er skrevet av Lauren Weisberger, og følger en ung kvinne uten moteinteresse som ender opp som assistenten til redaktøren i motemagasinet Vogue. Hele filmen er spekket med stilige (og svindyre!) antrekk man kan la seg inspirere av, og så heller finne noen lignende billige alternativer i stedet.

Killing Eve

HBOs suksesserie er basert på bokserien Villanelle av Luke Jennings. Selv om serien har et annet navn får vi likevel følge den motebevisste snikmorderen Villanelle, som alltid er velkledd og velstelt. Hvis du vil stjele stilen hennes, bør du se etter lekre bluser og lange kåper. Et annet kjennetegn er at Villanelle ikke er redd for å bruke farger! Det finnes så mange flotte vårplagg på NA-KD nå, at vi er sikre på at du kan finne noe som for eksempel ligner Villanelles ikoniske, rosa tyllkjole.