Det er mange gode grunner til å lese bøker. Vi kan nevne alt fra Ernst Hemmingway til Brynjylf Jung Tjønn. Det kan være fint å ha et teppe når du leser, slik at du kan trå mykt i den akk så brutale verden man finner i bøkene. Enten man har det gulvkaldt eller ikke, bøker er til for å sette oss i beredskap, vekke følelser og gi inspirasjon til å komme i gang.

De beste viskosetepper oppfyller alle krav til kvalitet, komfort og design. De er som romskip som lydløst tar deg fra en galakse langt unna til dett trygge og kjære hjem. Der du kan slappe av etter en lang og underfundig reise i litteratur og mystikk.

Viskosetepper er populære stue-tepper

Med en unik glans og dybde kan alle forplante seg i sofaen uten å tenke over hvor man trår. Det er et perfekt teppe når du leser, da du føler at du trår inn i en ny verden gjennom en portal. Intriger, spenning og action. Alt i en bok du endelig kan sette deg ned med uten å stresse, fortvile og bekymre deg.

Viskosetepper er som uskrevne ark

Teppene er i seg selv en jungel av sitrende uro, dramatiske skildringer og nyskapende fortellerkunst. Man kan nesten fordype seg i bøker, som om man var en oppdager på flukt fra demoner og skumle monster. Litt som Frodo og orkene. Eller Samuel og sjablene. Det er bare å fordype seg i bøkene når teppet bekrefter tilstedeværelsen og eksistensen.

En god bok gir deg ro

Kanskje du egentlig er mest opptatt av interiør og innredning, men det er fordi du ikke ennå er fornøyd med det. Så ta sjansen med et viskoseteppe som vil gi stua en ny form, en universell utforming du kan bli glad i, et teppe når du leser!