En av de tingene som er vanskelig å få barna til å gjøre mer av, er å lese bøker. Ikke bare fordi lesing er så bra for dem rent eksistensielt, men de får også et helt annet lys på livet. Bøker er så viktig fra en ung alder, så gi barna dine gode vaner med lesing, og kanskje de vil få helt unike opplevelser med dem.

Men det er mange ting som gjør at det er vanskelig å få dem til å lese. Dårlige vaner, internett og sosiale medier, lite kunnskap og stress gjør at barn velger bort det de ikke burde gå glipp av. Kanskje kan du friste dem med bonuser om de leser litt hver dag? Gjør det hele til en konkurranse og lag et koselig lese-rom. Legg en tur innom biblioteket en gang i blant.

Barn elsker klær

Barn liker å ta seg godt ut, slik at de ikke skiller seg ut i mengden. Alle de flotte klærne til barn fra Kids Brand Store har tre fordeler: kvalitet, pris og merkevare. Klær fr Kids Brand Store er kjente merkevarer som alle vil ha. Gi dem muligheten til å få velge seg ut et plagg dersom de leser 4 bøker hver måned et år. Fordelingen spiller ikke så mye rolle, bare du får dem til å lese mer.

Gi barna utrolige historier

Bøker gir barn og voksne utrolige historier, men det mest utrolige er at man skaper alle historier i vårt eget bilde. Det betyr at det fins tusenvis av versjoner av alle bøker. Din fantasi leker med ordene, situasjonene og temaet på en slik måte at det du leser blir en virkelig fortelling om noe utrolig.

Trygge rammer gir leseglede

Ved at barn føler seg sett og kan være trygge, så gir du dem sjansen til å sette pris på gode bøker. Sett av en time hver ettermiddag til lesing, og gi dem valget mellom bøker og spill. Dersom de velger spill, er konsekvensen at de må vente en måned lenger for å få plagget de ønsker seg. Det du sparer inn i elektrisitet ved at de leser i stedet for å game, vil gi deg romsligere økonomi samtidig.